×

Schedule

June 24th - 25th, 2022

Gates Open at 4PM Friday and 10:00AM Saturday

The schedule is subject to change based on the duration of the acts. We list our acts but cannot give a specific schedule since schedules are finalized much closer to the air show. Schedule depends on availability and various conditions.

Friday -
Twilight Show
Saturday - Daytime Show

Friday - Twilight Show

Act 1

Skydivers and National Anthem

Starting: 06:30 PM - 5 Minutes

Act 2

Team Aeroshell Preview

Starting: 06:35 PM - 5 Minutes

Act 3

Pitts Raptor

Starting: 06:40 PM - 12 Minutes

Act 4

Bulldog Formation Flight Team

Starting: 06:52 PM - 15 Minutes

Act 5

AfterShock Jet Truck

Starting: 07:07 PM - 12 Minutes

Act 6

Provost Jet Acro | Rich Dawe

Starting: 07:19 PM - 10 Minutes

Act 7

Warbirds In Action

Starting: 07:29 PM - 14 Minutes

Act 8

Edge 540 | Melissa Burns

Starting: 07:42 PM - 15 Minutes

Act 9

Jet Truck vs Pitts Raptor Race

Starting: 07:57 PM - 8 Minutes

Act 10

Intermission

Starting: 08:05 PM - 15 Minutes

Act 11

Skydivers 2nd Jump

Starting: 08:20 PM - 5 Minutes

Act 12

Team AeroShell Twilight Acro

Starting: 08:25 PM - 15 Minutes

Act 13

Super Chipmunk Night Acro

Starting: 08:40 PM - 10 Minutes

Saturday - Daytime Show

Act 1

Skydivers and National Anthem

Starting: 01:00 PM - 5 Minutes

Act 2

Team Aeroshell Preview

Starting: 01:05 PM - 5 Minutes

Act 3

Edge 540 Acro | Melissa Burns

Starting: 01:12 PM - 12 Minutes

Act 4

Bulldog Formation Flight Team

Starting: 01:24 PM - 15 Minutes

Act 5

AfterShock Jet Truck

Starting: 01:39 PM - 13 Minutes

Act 6

Jet Truck vs Edge 540 Race

Starting: 01:44 PM - 12 Minutes

Act 7

Provost Jet Acro | Rich Dawe

Starting: 01:52 PM - 10 Minutes

Act 8

Warbirds In Action

Starting: 02:04 PM - 15 Minutes

Act 9

TBA

Starting: 02:19 PM - 9 Minutes

Act 10

Pitts Raptor | Stephen Covington

Starting: 02:32 PM - 10 Minutes

Act 11

GhostWriter Super Chipmunk

Starting: 02:56 PM - 22 Minutes

Act 12

Team AeroShell Acro

Starting: 03:16 PM - 15 Minutes

Act 13

Paradise Valley Skydivers

Starting: 03:31 PM - 9 Minutes